Under Lien 97, Hasseris, 9000 Aalborg

UNIKT 1-PLANS RÆKKEHUS FRA 2018, VELBELIGGENDE I HASSERIS - FANTASTISK RUMFORNEMMELSE, LYSINDFALD OG TERRASSEMILJØ

· Yderst velbeliggende i mindre udstykning med blot 4 huse - bedst placeret ugeneret for vej og indkig 
· Opgraderet med overdækket indgangsparti, terrassemiljøer, ekstra værelse og kvalitetskøkken
· Optimal planløsning med hele 3 soveværelser, 2 badeværelser samt åbent opholdsrum
· Dejligt lysindfald via store gulv til loft vinduespartier og ovenlys
· Gennemgående flot og stilrent materialevalg i moderne design med bl.a. egetræs planker 
· Køkken samt badeværelsemøbler og skabsløsninger fra DESIGNA
· Flot anlagt udemiljø med træterrasse omkring hele huset, hyggekroge og overdækket terrasse
· Vedligeholdelsesfrit med murstens facade, Velfac træ/alu vinder og zink inddækninger
· Ideelt til både den unge børnefamilie eller den modne køber· Velbeliggende tæt på skole, indkøb og natur/grønne områder
· Fremstår velholdt og helt indflytningsklart
 
Rækkehuset er beliggende i et dejligt og attraktiv område i Hasseris, tæt på både Hasseris Enge og Rotunden og dermed også tæt på alle hverdagens nødvendigheder. Her kan bl.a. nævnes Gammel Hasseris Skole, diverse pasningsordninger, idrætshal/sportsfaciliteter, gymnasium, grønne områder samt indkøbsfaciliteter ved f.eks. Hasseris Bymidte. Ligeledes cykelafstand til Aalborg centrum som kan nås på blot 10-15 minutter. Der er ydermere kort afstand til bustoppested, ligesom der er let adgang i bil til centrum, City Syd, motorvejs tilkørsel mm..Huset er en den af et stilrent kvalitetsbyggeri fra 2018. Rækkehuset her fremstår yderst indbydende med en indretning perfekt til både en familie med to børn, det modne par eller den enlige kvalitetsbevidste køber.
 
Overalt er der skønne lyse rum, stilrent materiale valg og god rumfornemmelse med over tre meter til loftet på det højeste punkt. Der er indgang via overdækkets indgangsparti til rummelig entré med garderobe afsnit, afskærmet vaskefaciliteter samt skydelågeskab med god opbevaringsplads. Herfra adgang til værelse med indbyggede skabe samt master bedroom, ligeledes med indbygget skab. Fra soveværelset er der adgang til eget badeværelse med bruseniche. Herudover bydes der på gæstebadeværelse ligeledes med bruseniche. Husets sidste værelse er placeret i tilknytning til stuen og har dermed en skøn udgang til den overdækkede terrasse. Værelset kan tillægges stuen såfremt dette måtte ønskes. 
 
Rækkehusets hjerterum er uden tvivl det pragtfulde, højloftede og lyse opholdsrum som består af et flot DESIGNA kvalitetskøkken i hvide skuffe elementer med en lysegrå granitbordplade. Køkkenet er velintegreret i det åbne rum, hvor der er god plads til spisebord og sofagruppe. Der er et dejligt lysindfald og udgang til terrasse fra både køkken og stue. 
 
Udover en dejlig, indflytningsklar beboelse byder denne fine ejendom også på nogle usædvanlig skønne udearealer, som stort set er 100% anlagt med lækre træterrasse miljøer. Der er anlagt terrasse hele vejen rundt om huset, så det altid er muligt at finde det helt rigtige sted at opholde sig, uanset om du ønsker sol eller skygge. Ligeledes hyggelig overdækket terrasse som kan forlænge forårs- og sensommer sæsonen og give ly på regnfulde dage. Terrasserne er omgivet af høj bøgehæk således at du kan sidde ugeneret på terrassen og nyde udelivet med sol, grill og afslapning.
 
Til ejendommen hører god carport med tilhørende isoleret udhus, hvor der er rig mulighed for at indrette et fornuftigt værksted eller lignende.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 72161616
  • M: 25261616

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale