Johannevej 7, Hou, 9370 Hals

FAMILIEVILLA KUN 5 MIN. FRA STRANDEN - FREDELIGT BELIGGENDE I HOU

· Velholdt og veldisponeret villa med god planløsning fordelt på 2 hyggelige plan
· Fremstår nymalet - hurtig overdragelse kan tilbydes
· Rummeligt køkken-alrum med udgang til have
· Badeværelse med brus, 2 gode værelser og 'multirum' i stueplan
· 1. sal med stor stue med udgang til svalegang samt værelse med tilhørende badeværelse
· Kombineret entré/bryggers med vaskefaciliteter og fjernvarme installation
· Stor grund på 1.039 m² med stor sydvendt græsplæne og flisebelagt terrasse
· 33 m² muret garage med loftsrum opført i samme stil som huset
· Velbeliggende centralt i Hou nær indkøb og byliv - blot 5 min. gang til stranden
 
Denne fine villa er beliggende i den hyggelige by Hou på fredelig, stille vej. Ejendommen er meget tæt på stranden og dermed også et af byens helårshuse, som ligger nærmest vandet. Området er bedst kendt for sinefredelige omgivelser med mulighed for afslapning og et afbræk fra hverdagens travlhed i naturskønne omgivelser. Hou byder på samtlige af hverdagens nødvendigheder såsom bl.a. skole indtil 6. klasse, børnehave,Borgerhus mm. og indkøb foretages let i den lokale Dagli'Brugs. Ydermere byder Hou på en yderst veldrevet idrætsforening med et utal af muligheder, herunder fx fodbold, dart, gymnastik, spinning, vinterbadeklub mm..Byens hyggelige fiskerleje, der er centreret om Hou Havn, byder bl.a. på børnelegeplads, ishuse og lystbådehavn. I månederne juni til august er der Torvemarked i Hou hver mandag. I Hals er der i samme periodekræmmermarked om onsdagen.
 
Der er alene 35 minutters kørsel til Aalborg og 5 minutters kørsel til Hals midtby, hvor du bl.a. finder skole, som også omfatter den videre skolegang fra 6. - 9. klasse og med tilhørende DUS, færgeforbindelse til Egense samtdiverse butikker og handelsliv. Ydermere mange spisemuligheder i form af familievenlige restauranter, små cafeer og hyggelige kroer og et fint udvalg dagligvarebutikker.
 
Strandene på østkysten ved Hals og Hou er nogle af Nordeuropas mest børnevenlige strande med lavt vand og små øer, hvor man skal langt ud, før vandet når til navlen. Her er der plads til både spil og leg, afslapning ogfordybelse, samt aktiviteter på land og i vandet. Langs kysten er der desuden masser af sommeraktiviteter, alt fra golfbane til havkajakroning, ligesom der er maser af muligheder for at arrangerede vandreture. Tager du enudflugt lidt længere væk til Limfjordens sydside ligger vildtreservatet Lille Vildmose, hvor der findes et rigt dyreliv blandt andet elge, kongeørne, havørne, traner, vildsvin, kronhjorte og andre store dyr i vild natur. Midt i LilleVildmose ligger Lille Vildmosecentret som er det naturlige udgangspunkt for et besøg i mosen og tilbyder en vifte af familievenlige oplevelser.
 
Villaen er opført i 1978 af det Svenske typehus firma "Nyckelhus", som har haft fokus på en åben planløsning og en for perioden god isoleringsgrad. Sælger har senere fået indlagt fjernvarme. Villaen fremstår velholdt mednymalet træværk i 2020 - ydermere er huset nymalet indvendigt i 2022. Planløsningen er veldisponeret og der er plads og albuerum.
 
Du bydes velkommen inden for i husets kombinerede entré/bryggers med god skabsplads og vaskefaciliteter. Herfra videre adgang til husets køkken-alrum med velholdt, nydeligt køkken med skuffeelementer fra ca. år 2000og således både med rigtig god skabs- og bordplads. Der er praktisk afskærmende halvvæg til alrummet, som byder på fine møbleringsmuligheder med plads til selv det store spisebord og udgang til haven. Der er lagt nyeregulve for ca. 7 år siden, hvilke gulve går igen i værelserne og på 1. salen, således at der er en gennemgående rød tråd igennem boligen.
 
Ved siden af alrummet bydes på værelsesafdeling med 2 rigtig gode, store værelser - begge med indbyggede skabe samt badeværelse renoveret i år 2000 og med brus og gulvvarme. Desuden husets oprindelige hall (yderstanvendelig til multirum) med trappe til 1. salen.
 
1. salen byder på stor skøn opholdsstue med udgang til hyggelig svalegang mod syd og med kig over haven samt områdets tage så langt øjet rækker. Ydermere byder 1. salen på et godt værelse med indbyggede skabesamt tilhørende badeværelse, som fremstår i sit originale design med badekar og retro klinker.
 
Til huset hører 33 m² god opmuret garage med disponibelt loftsrum og integreret redskabsrum/udhus opført i 1989 i samme stil som huset. Der er en dejlig stor grund udlagt med græsplæne og med plads til alverdenudendørs aktiviteter.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 72161616
  • M: 25261616

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale