Vesterbro 25B, City, 9000 Aalborg

UNIK CITYLEJLIGHED MED STOR ALTAN OG 68 M² ANVENDELIG KÆLDER

· Fantastisk og særpræget herskabslejlighed med mange unikke detaljer
· Velbeliggende i smørhullet af city i velholdt ejendom
· Smuk hall med stort vinduesparti og adgang til både kælder og lejlighed
· Stilrent Hanstholm køkken fra 2017 i åbent forbindelse til hall/ alrum
· Hyggelig stor stue med store dobbelt foldedøre til skøn altan - kig til gårdhaven
· 3 gode værelser, hvoraf soveværelset ligeledes byder på 2 dobbelt foldedøre
· Flot, stort badeværelse, renoveret i 2017 med gulvvarme
· Yderst anvendelig kælderetage med hele 68 m² og masser af opbevaringsplads
· Brugsret og udsigt til hyggelig og velanlagt gårdhave
· Veletableret ejerforening - bemærk de lave fællesudgifter
· Husdyr tilladt
 
Lejligheden er velbeliggende på 1. sal i præsentabel og velvedligeholdt ejendom med indgang fra Vesterbro - en skøn central beliggenhed lige i hjertet af byen. Til trods for at adressen hedder Vesterbro 25B, er der mere tale om en af de populære baghus-lejligheder, eftersom lejligheden hovedsagligt har sine rammer i en vinkel til hovedbygningen, tilbagetrukket for midtbyens stress og jag. Fra ejendommen er der gåafstand til alle byens faciliteter uanset, om man ønsker at besøge Vestbyens friluftsbad, lystbådehavn, Skovdalen eller Aalborgs nye Havnefront ved Musikkens Hus og Nordkraft. I næromr ådet er der gode indkøbsmuligheder og et utal af spændende og tiltalende spisesteder. Der er ligeledes let adgang til busstation og banegård, såfremt man ønsker at benytte offentlig transport.
 
Der er tale om en veletableret, mindre ejerforening bestående af 4 lejligheder. Her er rigtig godt styr på b åde vedligehold og økonomi, hvilket kommer til udtryk i foreningens lave fællesudgifter. Selve ejendommen fremstår med tag fra ca. 2017 på 'baghuset ' og ca. 2008 på hovedhuset. Herudover er vinduerne i nærværende lejlighed skiftet løbende mellem 2011-2017, herunder med lydisoleret ruder i det ene store værelse, som vender mod Vesterbro. Hele forår/sommerperioden har man i ejerforeningen en anlægsgartner til at ordne gårdmiljøet, således her altid er flot og indbydende.
 
Nu udbydes en lejlighed ud over det s ædvanlige - lejligheden har tilbage i 40'erne huset H .P Springborgs Trævarelast, som kommer til udtryk via lejlighedens mange fine detaljer og en smuk kombination af materialer i træ både på gulv og vægge. Her bydes bl.a. på alt fra smukke sildebens - og fletparket gulve til planker i fyrretræs rødgran med mahogni fyldninger samt fine panel -vægge, jalousiskabe og radiatorskjulere. Hertil er lejligheden renoveret med glatte hvide lofter og stenvægge. En fantastisk tidslomme kombineret med moderne materialer gør denne lejlighed helt speciel.
 
Lejligheden indgang finder du i foreningens gårdmiljø, hvor denne lejlighed har privat indgang i stueplan. Du bydes velkommen i lejlighedens hall med smuk panel beklædt trappe, stort vinduesparti samt frit kig til selve lejligheden på 1. sal. Herudover er der nedgang til lejlighedens kælderetage, som byder på hele 68 m² højloftet kælder med masser af plads til opbevaring i faste skabe samt 2 gode disponible rum - perfekt til vinrum, mandehybel, hjemmekontor, eller hvad behovet ellers efterspørger.
 
Tag trappen til 1. sal, hvor det første møde er med lejlighedens alrum - et fantastisk rum med masser af lys, fine detaljer og åben forbindelse til køkkenet. Køkkenet er renoveret i 2017 og er fra Hanstholm Køkkener. Det er holdt i stilrene hvide elementer med stålgreb og tilsat en klassisk sort bordplade. Lejlighedens badeværelse er ligeledes renoveret i 2017 og holdt i samme materialer som køkkenet - her er gulvvarme under de sorte fliser, bruseniche, stort badeværelsesarrangement, vaskefacaliteter samt skønt stort vindue.
 
Herudover danner lejligheden rammer om hyggelig stue med hele 2 dobbeltdøre, begge med udgang til lejlighedens altan. De samme 2 dobbeltdøre er etableret i det store soveværelse, således der er masser af lysindfald i begge rum. Soveværelset har herudover masser af plads til skabe. Til sidst bydes der på yderligere 2 værelser - et godt, mindre værelse samt et stort ekstra værelse - begge med fine originale indbyggede skabe og reoler.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale