Kattesundet 16, 1. TH., City, 9000 Aalborg

STOR 4'ER MED KØKKEN-ALRUM OG SKØN ALTAN I SMØRHULLET AF AALBORG

· Dejlig rummelig og veldisponeret lejlighed på 109 m² med 2 soverum
· Flot kvalitetskøkken fra "Schmidt Køkken" fra 2019 med Corian bordplade
· Uundværligt bryggers renoveret i 2019 samt godt badeværelse med brus
· Pragtfuld, stor opholdsstue med udgang til usædvanlig stor, overdækket altan
· Mulighed for tilslutning af brændeovn i stuen
· Stort soveværelse ligeledes med udgang til altanen samt endnu et godt værelse
· Gedigent byggeri fra 1987 med fuldmuret vægge og god loftshøjde
· Velfungerende ejerforening med godt naboskab og styr på driften
· Skønt gårdmiljø med terrasser og græsplæne samt private udhuse til opbevaring

Lejligheden er velbeliggende tilbagetrukket på stille lukket vej, yderst centralt i Aalborgs midtby. Du har herfor alle byens faciliteter og gågadenettet lige om hjørnet, herunder diverse indkøbsmuligheder i form af bl.a. NETTO på nabogaden samt samtlige af byens attraktive og velrenommerede restauranter og cafeliv. Ligeledes er der få meter til Aalborgs nye havnefront med bl.a. Aalborg Havnebad, Jomfru Ane Parken, Utzon, Musikkens Hus og Nordkraft samt få 100 meter til Aalborg Kongres og Kultur Center.
Der er let adgang til offentlig transport og egen parkering kan klares i et af de nærliggende parkeringshuse eller med p-licens på de nærmeste gader mod vestbyen.

Lejligheden ligger velplaceret på 1. sal i godt og gedigent byggeri fra 1987. Der er tale om en veletableret ejerforening med styr på drift og økonomi. Ejendommen fremstår derfor indbydende og velholdt med nyere malet facader mod gården samt præsentabel trappeopgang med dørtelefon. I ejerforeningen er der godt naboskab, og der er tradition for at afholde bl.a. julefrokost, nytårstaffel samt årlig dart turnering blandt ejerforeningens beboere, hvor man kan deltage efter eget ønske.
Der er årligt 1 fælles arbejdsdag og en turnus-viceværtsordning i en periode af 14. dage et par gange om året (trappevask indgår ikke, idet trappevask foretages af eksternt firma).

Du bliver budt velkommen inden for i lejlighedens åbne entré, hvor der er plads til sko og overtøj og direkte adgang til godt bryggers, som sjældent er set i lejligheder. Bryggerset er moderniseret i 2019 med pænt kvalitets interiør fra "Schmidt Køkken" med smukke antracitgrå skabselementer og Siemens vaskefaciliteter. Fra entréen træder du direkte ind i lejlighedens vidunderlige køkken-alrum, som ligeledes er fra 2019 og udvalgt kompromisløst af sælger. Selve køkkenet er ligeledes fra "Schmidt Køkken" og holdt i den samme antracitgrå farve, således der er en rød tråd i lejlighedens materialevalg. Ligeledes fremstår det i flot kontrast til det åbne rum med rustikke, vandskurede murstensvægge. Der er rigtig god opbevaringsplads i skabs-/skuffe løsningerne, lækker kvalitetsbordplade i Corian samt integrerede hårde hvidevarer. I forbindelse med spisepladsen er der fransk altan mod vest.

Fra alrummet er der via franske døre adgang til lejlighedens gode regulære opholdsstue. Stuen har gode møbleringsmuligheder, og der er udgang til lejlighedens store gårdvendte altan, som kan benyttes langt størstedelen af året grundet overdækningen. Fra altanen er der fint kig over ejerforeningens gårdmiljø med terrasse og græsplæne.
I stuen, tillige i den resterende lejlighed, er der fine originale parketgulve og hvidmalede betonlofter med god loftshøjde. Såfremt det måtte ønskes er der mulighed for etablering af en brændeovn i stuen, idet der let kan genskabes adgang til skorsten.

Sideliggende stuen ligger lejlighedens soveværelse, som ligeledes har udgang til altanen. Lejligheden byder på endnu et soveværelse, som er ideelt til gæsteværelse, kontor eller børneværelse. Til sidst et rummeligt badeværelse med gulvvarme, brus og vaskearrangement fra SVANE.

Til lejligheden hører eget udhus i gården til diverse opbevaring samt brugsret til fælles, aflåst cykelparkering i kælderen.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 72161616
  • M: 25261616

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale