Østre Havnegade 36E, 3. 1., Østre Havn, 9000 Aalborg

FANTASTISK 2'ER I DE ATTRAKTIVE 'V-HUSE' - OPTIMAL INDRETNING OG 8 M² UDSIGTSALTAN

Fantastisk kvalitetslejlighed i attraktivt, nyere byggeri fra 2020
· 8 m² overdækket altan mod sydvest og med flot udsigt til fjorden
· Skønt lysindfald og unik rumfornemmelse med ekstra god loftshøjde
· Åben planløsning med køkken forbundet med stuemiljøet
· Flot, integreret HTH køkken med fin opbevaringsplads og gode hårde hvidevarer
· Stort vinduesparti med udgang til altanen
· Dejligt soveværelse med integreret skabsvæg og kig til fjorden
· Stort, flot badeværelse med gulvvarme, LED spots i loftet og vaskesøjle
· Stor fælles tagterrasse på 7. sal med fantastisk udsigt, grill og " orangeri"
· Husdyr og udlejning er tilladt
 
Lejligheden er beliggende i det skønne og attraktive Musikhuskvarter , i delområdet Stjernepladsen, hvor bygningen er placeret mod havnefronten. Ejendommen er en del af byggeriet 'V -husene '- et flot og præsentabelt byggeri fra 2020 med usædvanlig gode fællesfaciliteter med bl.a. stor fælles tagterrasse med bænke-/bordsæt, fælles gasgrill og flot orangeri til fri afbenyttelse for ejerforeningens beboere. Tagterrassen er beliggende på 7. sal og er let tilgængelig via trappeopgang/elevatoren. Den bydes desuden på en helt fantastisk udsigt over fjorden og havnefronten og der er sol hele dagen. Foruden de gode udendørs faciliteter byder ejerforeningen på flot aflåst trappeopgang med dørtelefon, elevator til samtlige etager, kælder med cykelparkering samt tilhørende cykelværksted. Desuden har lejligheden brugsret til eget depotrum i kælderen til diverse opbevaring.
 
Med en beliggenhed på Østre Havn er du placeret yderst centralt i forhold til Aalborgs byliv med gågadenet, spisesteder samt kulturelle tilbud. Der er gåafstand til samtlige af byens faciliteter og rig mulighed for at cykle eller gå hertil via havnefronten. Havnefronten tilbyder ligeledes masser af aktiviteter af enhver art- alt fra Havnebassin, Kabelbane og plads til boldspil, skateboard, picnic mm. Ligeledes har bl.a. Karolinelunden mange koncert tilbud og arrangementer i hele sommerhalvåret.
 
V-Husene ligger op til den snart færdig etablerede Stjerneplads, der er beliggende mellem Kabelparken og Musikkens Hus. Stjernepladsen byder på et hyggeligt torv, hvor både beboere og gæster kan mødes til fællesaktiviteter eller med lækkerier fra pladsens kommende caféer/spisesteder og kaffebare. Midt på pladsen er ved at opførelse pladsens varemærke: Proppen, som har et historisk islæt. I 60'ernes Aalborg var Proppen et lille udsalgssted, hvor havnearbejderne kunne købe øl, snaps og varme pølser. Den nye Proppen på Østre Havn bliver en smuk udgave af datidens samlingssted- opført i glas og op til 6 meter høj. Derudover etableres der skydedøre, så man som forbipasserende kan gøre ophold derinde med udsigt til det nye torv.
 
Denne skønne lejlighed stod klar til indflytning marts 2020 og fremstår således stadig som ny. Selve lejligheden er indrettet med indgang til fin entré med plads til sko og overtøj og videre adgang til lejlighedens samtlige rum. Du ledes helt naturligt ind i lejlighedens opholdsrum, hvor køkkenet er fint integreret langs endevæggen således, at både design og plads er udnyttet optimalt. Det er et flot, stilrent HTH køkken med hvide elementer med hvid bordplade. Hårde hvidevarer er så vidt muligt integreret, hvilket giver et roligt udtryk i rummet. Opholdsrummet har, ligesom den øvrige lejlighed, en helt fantastisk loftshøjde, hvilket bevirker en skøn rumfornemmelse og et dejligt naturligt lysindfald. Opholdsrummet har god plads til at indrette spisebord og stuemiljø. Fra rummet er der udgang til den store, overdækkede altan mod sydvest, som foruden at være et dejligt, undværligt uderum også byder på en helt fantastisk udsigt til fjorden.
 
Derudover byder lejligheden på et dejligt soveværelse med integreret skabsvæg og ligeledes flot udsigt til fjorden. I forbindelse med soveværelset og også centralt i lejligheden ligger det flotte, veldisponerede badeværelse, som byder på lyse klinker med gulvvarme, god bruseniche samt vaskesøjle.
 
Der er et fint gennemgående materialevalg i lejligheden med lyse egetræsgulve i lamelplank med matlak, hvidmalede beton- og gipslofter samt glatte, filtede vægge.
 
Ønsker du lidt mere plads i f.eks. festlig anledning eller blot at slænge dig i solen under åben himmel, kan du tage elevatoren til 7. sal, hvor du frit kan benytte ejerforeningens lækre, fælles tagterrasse, hvor der er opsat borde-/bænkesæt, fælles grill og etableret et "orangeri "/overdækning med glaspartier , som forlænger udendørs s æsonen betydeligt. Fra terrassen er der en fantastisk udsigt over fjord og by.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 72161616
  • M: 25261616

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale