Højtoften 8, Hasseris, 9000 Aalborg

FANTASTISK UDSIGTSVILLA, VELBELIGGENDE PÅ TOPPEN AF HASSERIS

· Attraktivt beliggende på blind vej med skov som næ rmeste nabo
· Funkisvilla, totalrenoveret i 2008 med hjæ lp fra arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD
· Moderniseret i 2017 med bl. a. nyt kø kken, klinker, badevrelsesarrangementer og el
· Spændende planlø sning i flere niveauer med udsigt og lysindfald i højsædet
· 180 graders pragtfuld panorama udsigt over områ det og Limfjorden
· Skønt lysindfald via store vinduespartier samt fantastisk gulv-til-loft parti i alrum
· Fantastisk alrum med udgang til 2 store private terrasser, henholdsvis mod øst og vest
· Stilrent kvalitetskøkken fra Sensoform med alt i hvidevarer fra Miele/Gaggenau
· Intet mindre end 5 værelser, 3 pragtfulde udsigts-stuer og 2 store badeværelser
· Dobbelt carport samt 24 m² god kælder til diverse opbevaring
 
Velkommen til Højtoften 8 - en fantastisk beliggenhed placeret på toppen af Hasseris med højt til himlen og skov som nærmeste nabo. Området byder på alt behovet efterspørger, om end der er tale om dagligdagens nødvendigheder eller diverse forlystelser for børnefamilien. Du finder skoler, daginstitutioner og diverse handlemuligheder inden for kort afstand, ligesom Aalborg Zoo, klatreparken og atletikstadionen ligger lige om hjørnet. Til trods for den bynære beliggenhed er fuglekvider og løvebrøl det tætteste, du kommer på støj - her er fred og ro på den lukkede villavej. Løb - eller mountainbike turen kan klares i skovområdet, som du finder lige uden for havelågen. Hasseris Bymidte finder du inden for få minutter på cykel - her bydes butikstorv, der dækker hverdagens behov. Herudover kan du i bymidten i 2021 nyde et glasvin på den kommende deli/vinbar 'Latur'. Søger du endnu flere muligheder er der ikke langt til hverken Aalborg centrum eller City Syd.
 
Ejendommen er oprindeligt fra 1963, men blev i 2008 til- og ombygget samt totalrenoveret med hjælp af arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD, der anlagde og indrettede villaen med øje for den fantastiske udsigt til blandt andet Limfjorden . At ejendommen er arkitekttegnet kommer ligeledes til udtryk i de mange detaljer, forskudte plan og fantastiske lydindfald. Ejendommen fremstår den dag i dag som en moderne funkisvilla med flot hvidpudset facade, nymalet træbeklædning, hvide Velfac vinduer og zink inddækning. Her bydes på et fantastisk udemiljø med en vedligeholdelsesvenlig have og flere solrige terrassemiljøer samt direkte udgang via havelåge til skoven.
 
I 2017 har sælger ligeledes moderniseret boligen, således den fremstår moderne og med en rød tråd gennem alle rum. Her gennemgik køkkenet og badeværelserne en større opdatering, der blev opført 2 store komposit terrasser samt haven blev nyanlagt, således den nu er nem at vedligeholde. Villaen byder på glatte hvide vægge, akustik lofter, spots og store vinduespartier. I stueplan bydes her på gulvvarme under de stilrene mørke klinker, som kombineres med pæne lyse trægulve og tæpper i resten af villaen.
 
Når du har parkeret bilen i den dobbelte carport, bydes du velkommen inden for i denne fantastiske ejendoms entre- alternativt via bryggerset, hvor der er god plads til sko og overtøj i stort skydelågeskab. Fra entreen er der åben forbindelse til 1. salen, som blot er én ud af mange detaljer i villaen. Her føres du videre til separat for ældreafdeling med godt soveværelse, walk-in og stort, dejligt badeværelse. Fra soveværelset er der udgang til sydvendt terrasse- en af villaens store terrassemiljøer, som begge er opført i mørke komposit brædder og dermed i et stilrent og vedligeholdelsesfrit materiale.
 
Husets samlingspunkt er uden tvivl det fantastiske alrum. Lyset brager ind fra gulv-til-loft vinduespartier, herunder det ekstraordinære store parti, der forbinder åbningen mellem stueplan og 1. sal. Denne del af alrummet byder på over 5 meter til loftet, smuk glas- og ståltrappe til 1. sal samt endnu en udgang til den sydvendte terrasse. Herudover er der fra alrummet udgang til villaens anden store terrasse, som vender mod vest og kredser op mod skoven. Ydermere er der åben forbindelse til det flotte kvalitetskøkken fra Sensoform køkken- en klassisk kombination af hvide højskabe og skuffeelememter med fronter i røget eg, skåret i hele planker, således årene er gennemgående i skuffefronterne. Hertil quooker, granitbordplade og kvalitets hvidevarer fra henholdsvis Miele, Liebherr og Gaggenau.
 
Villaen byder herudover på hele 3 udsigtsstuer- 1 i stueplan og 2 i 2 i forskudte plan på 1. sal. I alle stuer er udsigten i fokus, så denne kan nydes fra alle kanter og led både stående, og mens du slapper af med benene oppe i sofaen. En lignende udsigt skal du lede længe efter, og du finder ikke et bedre sted at nyde solnedgangen i Aalborg. Til sidst rummer villaen endnu et flot badeværelse samt 4 ekstra værelser, hvoraf det ene oprindeligt har været 2 værelser og dermed nemt kan opdeles igen, såfremt behovet efterspørger det.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale