Hobrovej 60, Vokslev, 9240 Nibe

BO SOM NABO TIL BINDERUP Å I RUMMELIG MURERMESTERVILLA

· Stor, højloftet og gedigen murermestervilla fra 1950 med i alt 269 etagemeter
· Vandskurede facader, vinduer fra 1998 og integreret garage i kælderniveau
· 3 gode og veldisponerede etager med store lyse rum - overalt fantastisk loftshøjde
· Indrettet med 2 stuer en suite - flotte originale plankegulve og skønt kig over marker
· Dejligt IKEA-køkken med spiseplads og udgang til ugeneret, vestvendt altan
· Hævet over terræn, hvilket sikrer luft og lys omkring ejendommen
· Stort badeværelse fra ca. 2011 med brus, badekar og gulvvarme
· 1. sal med 3 gode værelser og rummeligt toilet
· Kælderniveau med vaskerum, fyrrum med pillefyr samt flere disponible rum
· Beliggende i hyggelige Vokslev med højt til himlen, skøn natur og godt naboskab
· 5 minutters kørsel til Nibe og blot 15 min til City Syd

Ejendommen er beliggende i yderkanten af Vokslev med den smukke Binderup Å og åbne marker som nærmeste nabo. Vokslev er en mindre landsby beliggende blot 3 km sydøst for Nibe og dermed ligeledes alene 22 km (ca. 15 min i bil) sydvest for Aalborg. Byen er præget af forholdsvis velholdte huse, bygget som gamle muremestervillaer. Få huse bærer præg af at være gamle landejendomme. Det er således en hyggelig og stemningsfuld landsby. Byen byder på bl.a. på 2 børnehaver og vuggestue, adgang til offentlig transport (telebus og regionalrute), cykelsti gennem hele byen samt Kultur & Forsamlingshus. Har man skolesøgende børn er der skole i Nibe med tilhørende DUS. Ydermere tilbyder Nibe et væld af indkøbsmuligheder, handelsliv og et stort udvalg af fritidsaktiviteter.

Vokslev ligger i et meget kuperet og smukt terræn. En af byens hovedattraktioner er den smukke Binderup Å som krydser hovedgaden. Åen er omgivet af gå-/cykelruter som leder til både Vokslev kalkgrav og Huul Mølle. For mountainbike-/cykelentusiaster er der fra Vokslev cykelrute helt til Aalborg via Limfjordsruten langs fjorden og til Svenstrup via Bjergbaneruten - begge ruter går igennem Nibe med videre forbindelse til Vokslev via Vokslev-ruten.

Du bydes velkommen via den rummelige integreret garage i underetagen / kælderen, hvor bilen kan parkers, og du i tørvejr kan gå direkte inden for og op i beboelsen. Gæster bydes velkommen via flot pudset trappe som fører op til entréen i stueplan. Entréen indeholder god plads til sko og overtøj og fungerer som fordelingsgang i stueplan. Her bydes på 2 store, skønne opholdsstuer forbundet via original glasskydedør - begge stuer med skønt lysindfald fra store vinduespartier samt originale plankegulve. I tilknytning til stuerne ligger husets køkkenet, som er et dejligt stort spisekøkken med elementer fra IKEA (ca. 10 år gammelt) og med integrerede hårde hvidevarer. Køkkenet har via terrassedør udgang til en helt privat altan mod sydvest og dermed også direkte til de bagvedliggende åbne marker. Ydermere byder stueplan på dejligt, stort badeværelse fra 2010 med stor dobbeltbruser, spabad samt væghængt toilet.

1. salen er indrettet med 3 gode, rummelige værelser - det ene med smuk udsigt over kuperet terræn og å. Desuden stort gæstetoilet med plads til etablering af badefaciliteter, såfremt dette måtte ønskes.

Kælderen er indrettet med fyrrum med tilhørende disponibelt rum som pt. benyttes til opbevaring af træpiller. Herudover vaskerum, 2 gode disponible rum samt den integrerede garage med el-port.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale