Søndermarken 1A, Terndrup, 9575 Terndrup

RUMMELIG FAMILIEVILLA I 2 SPÆNDENDE PLAN - MASSER AF MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG

· Hele 261 beboelses m² fordelt på 2 veldisponerede plan med samlet 5 værelser, alrum og stue 
· Opført af sælger i 1974 og i usædvanlig god vedligeholdelses stand
· Nyere eternittag fra 2014 og vinduer løbende udskiftet siden 2009
· Nydeligt JKE Design spisekøkken fra 2007 med kogeø og god spiseplads
· Stor vinkelstue med fint lysindfald - udgang til 12 m² sydvendt svalegang med sideliggende terrasse
· Værelsesafdeling med 2 børneværelser, soveværelse og badeværelse med brus
· Boliggodkendt underetage med godt værelse samt stort værelse/stue med udgang til terrasse
· Desuden bryggers, gæstetoilet, hall, vaskerum samt viktualierum 
· Stor indbygget garage på 35m² med el-port
· Helt holdelig have med hyggelig sydvendt terrasse og stor flisebelagt gårdplads 
· Beliggende centralt i Terndrup når indkøb og skole - fredeligt og ugeneret for naboer
 
Velkommen til Terndrup by, hvor du finder denne spændende villa, velbeliggende centralt i byen tilbagetrukket fra støj og vej. Terndrup byder på alt det nødvendige til en god og nem hverdag. Du finder således både skole med 0-9. klassetrin med tilhørende SFO samt diverse pasningsmuligheder i både Børnehuset Aavangen og kommunale og private dagplejere – alt sammen kun små 5 minutters kørsel fra huset. Dagligdagens indkøb kan let gøres i enten den lokale SuperBrugsen, Fakta eller Spar. Skal det være lidt ekstra lækkert kan du passende tage et smut forbi bageren, caféen eller grillbaren, som kan være behjælpelig med dette. Herudover tilbyder byen et hyggeligt lokalt handelsliv og i nærområdet findes spændende små forretninger såsom ostebutik, frugtsalg, kulturkøbmand og gårdbutik med salg af kød. Skal pulsen op byder Terndrup på en velfungerende idrætsforening med tilhørende svømmecenter og idrætshal, der begge tilbyder et væld af aktiviteter for store og små. Der er faciliteter til både badminton, håndbold, fodbold, gymnastik mm.. Som bonus information kan det nævnes, at Terndrup hvert år afholder en Grundlovsfest i Terndruplund.
 
Du er ligeledes tæt på naturskønne områder, som du finder inden for en radius af 15 minutters kørsel. Her er et bredt spektrum at vælge imellem, bl.a. Madum Sø, Rold Skov og Rold Skov Golfklub i vest, Mariagerfjord i syd og Øster Hurup Strand i øst. Har du ærinde til de større byer kan Hadsund nås på blot 15 minutter, mens både Hobro, Støvring og Aalborg nås på en halv times kørsel. 
 
Søndermarken 1A er til dig, der søger en velholdt og yderst gedigen villa med mange muligheder. Ejendommen er opført af nuværende ejer, som siden 1974 har passet og plejet det, således det i dag fremstår yderst velvedligeholdt. Den gode vedligeholdelsesstand kommer ligeledes til udtryk i den udarbejdede tilstandsrapport som er af usædvanlig flot karakter.Taget er skiftet i 2014 og vinduerne løbende skiftet de sidste ca. 12 år, ligesom ejendommens garageport er udskiftet til el-port.
 
Du bydes velkommen inden for via ejendommens entré med åben forbindelse til rummelig hall, der leder dig videre til ejendommens samtlige rum. Du kan også vælge at bruge bryggersdøren som den daglige indgang - her er der god plads til sko og overtøj samt diverse opbevaring i de mange skabe.Køkkenet er fra 2007 - et pænt JKE køkken, tegnet med hjælp fra sælger. Her er god skabs- og bordplads, rund kogeø for optimal udnyttelse af pladsen, plads til spisebord samt smukt Junkers parketgulv. Køkkenet er velplaceret ved siden af vinkelstuen, hvilket danner gode muligheder, hvis du er en af dem, der drømmer om det helt store åbne opholdsrum. Stuen er af god størrelse og byder herfor på gode møbleringsmuligheder. Herudover er der et fantastisk lysindfald fra store sydvestvendte vinduer samt udgang til svalegang.
 
Ejendommens stueplan rummer ydermere et stort soveværelse med faste skabe, 2 gode ekstra værelser samt gæstetoilet og rummeligt badeværelse. Overalt i stueplan er der støbte gulve belagt med tæpper på pladegulv, smukke originale teaktræskarme- og gerigter, panellofter og velholdte originale skabslåger og døre.
 
Undertagen byder på rummelig trapperepos hvorfra der er adgang til uundværligt viktualierum, vaskerum samt godt stort værelse med dejligt lysindfald samt stort vinkelværelse/-stue med sydvestvendt vinduesparti med direkte udgang til terrasse som er delvis overdækket samt have med fint anlagte bede med bl.a. stauder og Rhododendron. Haven er dejlig ugeneret for indkig og dermed en skøn privat oase. Fra terrassen er der trappeopgang til forhaven og ejendommens øverste terrasse med kig over områdets tage.
 
 
 
 
 

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale