VI ELSKER TILFREDSE KUNDER

God feedback undervejs

Vi har brugt DITHJEM til både køb og salg og vi kan kun give de bedste anbefalinger! Altid smilende, dygtige og imødekommende mæglere. De giver god feedback undervejs og leverer flot markedsføring hvilket har været med til, at gøre oplevelsen fantastisk igennem hele forløbet. Tusind tak for hjælpen!

Tim, sælger af Vesterbrogade 2B, st. tv., Nørresundby

Professionelle, effektive og troværdige

Vi ringede til Camilla, da det var hende der i sin tid havde solgt os huset. Da vores hus er lieberhaverbolig havde vi egentlig forventet, at det ville tage lidt tid at finde den rigtige køber. På meget kort tid havde vi flere bud og huset var solgt på 12 dage med kun 1% i afslag. Vi har været meget tilfredse med Dit-Hjem, og kan varmt anbefale dem til andre. Camilla hjalp os i øvrigt også som rådgiver ved køb af grund efterfølgende. Vi har været i trygge hænder både med salget af vores hus og køb af den nye grund

Johanne, sælger af Bønfeltvej 29

Blev holdt i hånden hele vejen

Super godt arbejde fra især Camilla, som var “vores”. En tryg følelse ved så lille et firma, hvor vi som sælger blev holdt i hånden hele vejen - under den meget intense uge fra huset blev sat til salg og til der er skrevet under på købsaftalen. Vi fik ærlig rådgivning, og mærkede tydeligt at Camilla var på vores side. TAK!!!

Maria og Jakob, Kolloparken 89

I trygge hænder hele vejen

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger DIT HJEM! Så effektive og professionelle. Det er en stor sag at sætte sit hjem til salg, men jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem processen - som blev kort, med et salg på bare 3 dage!

Cecilie, sælger af Holbergsgade 14, 1. tv.

Meget ærlige og reelle i deres rådgivning

Da vores rækkehus blev sat til salg henvendte vi os til DIT HJEM, hvor både Christina og Camilla gjorde et fremragende stykke arbejde og huset var solgt på en månedstid, hvor de gjorde alt hvad de kunne for, at vi kunne få den bedste pris. Igennem hele processen var de meget ærlige og reelle i deres rådgivning. Derudover brugte vi dem også til køberrådgivning, da vi købte vores nye hus. Her gjorde de også et fantastisk stykke arbejde og var meget grundige med papirarbejdet. Jeg vil til enhver tid anbefale dem og bruge dem igen

Heine, sælger af Jættestuen 22, Svenstrup

Nærværende og dygtige mæglere

Godt og professionelt forløb fra start til slut! Nærværende og dygtigere mæglere, der oprigtigt sætter sig ind i din situation, og giver en følelse af, at du som sælger (og køber) ikke blot er et nummer i række. Vi solgte efter 4 uger, efter at have haft til salg hos anden mægler i 6 måneder. Men uanset om vi havde solgt eller ej, ville det have været anbefalelsesværdigt

Rune og Julie, sælger af Østre Havnegade 32, 5. 2., Aalborg

Huset druknede ikke i mægden

DIT HJEM solgte vores sommerhus efter at have prøvet ved flere sommerhus mæglere. Ved DIT HJEM druknede huset ikke i mængden og Christina/Camilla lavede et super arbejde både med fremvisninger og salg. Så tøv ikke med at sætte dit sommerhus til salg ved en mægler i Aalborg. I har vores varmeste anbefalinger.

Mikkel, sælger af Porsevej 21, Saltum

Vi blev mødt med stor professionalisme

Min kæreste og jeg skulle sælge vores lejlighed. Efter vores første møde med Christina var vi ikke i tvivl om, at det var DIT HJEM, som skulle stå for salget af vores lejlighed. Vi blev mødt med stor professionalisme og imødekommenhed, som fik os til at føle os trygge. Lejligheden blev solgt på kun 14 dage, og undervejs følte vi os altid velinformeret og i gode hænder. Kun de bedste anbefalinger herfra.

Mikkel, sælger af Fredericiagade 6, 2. th., Aalborg

God oplevelse både at købe og sælge via jer

Kære Christina og Camilla. Det har været en helt igennem god oplevelse både at købe og sælge bolig via jer. Man mærker klart at I både er professionelle i faget samtidig med at man altid bliver mødt med en dejlig samarbejdsvillighed.

Juliane og Jakob, sælger af Aagade 66, Gudumholm

Man ved bare, at der er styr på tingene

Vi har brugt DIT HJEM i forbindelse med et hussalg, og det har udelukkende været en positiv oplevelse. Alle medarbejdere er topprofessionelle, og man ved bare, at der er styr på tingene. Vi ville til hver en tid vælge Dit Hjem igen og giver dem vores vores bedste anbefalinger.

Pauline og Casper, sælger af Enighedsvej 1, Skørping

Evner empati og forståelse over for en stor beslutning

Jeg vil give de bedste anbefalinger til de to gæve kvinder i DIT HJEM. De har solgt mit hus med stor professionalisme, og jeg er ikke i tvivl om, at de var den bedste til den opgave. De optræder meget professionelt, men evner samtidig at vise empati og forståelse overfor den store beslutning det kan være at sælge den trygge “familiebase”. Jeg har efter salget, brugt Christina som købsrådgiver. Der er hun søreme også skarp og professionel, og jeg føler mig i trygge hænder i den proces også.

Helle, sælger af Kong Eriks Vej 5, Aalborg

Høj opmærksomhed på os som førstegangssælgere

Vi er mere end tilfredse med salget af vores lejlighed hos DIT HJEM. Vi havde først forsøgt ved en anden mægler, men da Christina & Camilla fik den i hænderne - så lykkedes det endeligt. Meget høj imødekommenhed, professionalisme og opmærksomhed på os som førstegangssælgere i hele forløbet. Kan varmt anbefales.

Sofie og Jesper, sælger af Sankt Peders Gade 31, st. tv., Nørresundby

Dejlig uformel, venlig og smilende behandling

Vi var ikke i tvivl om, at det skulle være DIT HJEM, der skulle sælge vores lejlighed. De var professionelle, søde og imødekommende lige fra starten. Det har været en rigtig god oplevelse at sælge, og vi er blevet guidet med kyndig vejledning gennem hele processen. Dejlig uformel, venlig og smilende behandling. Kan varmt anbefales!

Signe og Mikael, sælger af Vesterbro 98, 4. tv., Aalborg

Et strejf af fandenivoldskhed

Min kæreste og jeg skulle for første gang i vores liv sælge vores bolig. En proces med mange svære beslutninger – den første i rækken var ”bare” at vælge den rigtige mægler! Vi havde flere mæglere i spil heriblandt både lokale Aalborgmæglere og nogle af de store landsdækkende kæder. Men på trods af et bredt udvalg, var vi ikke i tvivl om, at Dit Hjem skulle have opgaven. Fra vi mødte Christina og Camilla for første gang har de været yderst empatiske og utroligt professionelle – kombineret med et strejf af en fandenivoldskhed, der satte prikken over i’et. Selvom vi egentlig aldrig har været i tvivl, har de kæmpet for at få lov til at sælge vores hjem, og de har kæmpet for at give os den bedste oplevelse som førstegangssælgere. Efter et salg på under tre uger med et minimalt prisnedslag kunne vi ikke være mere tilfredse, så derfor er det med glæde, at vi giver Christina, Camilla og Dit Hjem vores varmeste anbefalinger!

Mie og Mikkel, sælger af Lollandsgade 5, 3. tv., Aalborg

Standard og kvalitet på højt niveau

Et ENESTÅENDE team med en HØJ faglighed, arrangement, ‘drive’, ærlighed og handlefærdighed. Jeg kan og VIL anbefale DIT HJEM, for selvom professionelismen, standarden og kvaliteten op til salget af vores landejendom, har befundet sig på et højt niveau, har jeg også mødt 2 piger indeholdende rummelighed, respekt, troværdighed og nærvær. TAK!

Line, sælger af Milbakvej 40, Sulsted

Bestil en gratis salgsvurdering

Hos DITHJEM vil vi gerne hjælpe dig godt videre til din nye drømmebolig. Vi står derfor altid klar til at tage et kig på din bolig og give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Her får man det, man bliver lovet

DIT HJEM – Camilla & Christina - er to mæglere der formår at være top professionelle og visionære uden at miste jordforbindelsen. De er realistiske, energiske, opsøgende og siger tingene som de er. Vi vil til enhver tid anbefale DIT HJEM. Her får man det, man bliver lovet, og man bliver mødt af to mennesker og ikke to sælgere. Det er befriende; Tusind tak for det! Vi ønsker jer al held og lykke.

Thomas og Tanja, sælger af Jens Baggesens Vej 24, Vejgaard

Fantastisk individualiseret service

DIT HJEM har en fantastisk individualiseret service. Med to små børn under to år, er det essentielt, at vi fik en ydelse der passede præcis til vores behov. Lejligheden blev for eksempel rengjort, så den stod klar til fotograferingen og de mange fremvisninger. Når der var behov for underskrifter kom Camilla og Christina forbi vores hjem når vi havde tid. Alt i alt gjorde deres professionelle og personlige service salget nemmere i en tid med mange forpligtelser.

Trine og René, sælger af Helgolandsgade 29, 3. th., Vestbyen

Varm, jordnær og målrettet

Vi er simpelthen så glade, for vi har endelig fået solgt vores skønne lejlighed. Der skal lyde en stor tak til Camilla og Christina fra DIT HJEM, som fik muligheden for at sælge vores hjem. Vi kunne ikke være mere tilfredse over, at netop de to har stået for opgaven. To ejendomsmæglere med en personlighed så varm, jordnær, ambitiøs, målrettet og professionel som disse, vægter vi højt. Vi kan klart anbefale DIT HJEM.

Sara og Peter, sælger af Torvet 1D, 1. sal., Nørresundby

Klar med svar og gode råd

Jeg vil gerne takke Christina og Camilla fra DIT HJEM i Aalborg, for hurtig handel af mit hus i Biersted, det tog under 1 måned for jer at sælge det. I har været meget seriøse og professionelle i jeres arbejde, og altid været klar hvis det var brug for nogle svar eller gode råd. I er super dygtige - glade og meget smilende piger, der fortjener min allerbedste anbefaling. Jeg kan varmt anbefale DIT HJEM til fremtidige købere og sælgere. Kæmpe held og lykke i fremtiden.

Birthe, sælger af Stationsvej 54, Biersted

Gennemført service fra start til slut

Solgt på 7 dage, til prisen! De 7 dage inkluderer fotograf, åbent hus, personlig fremvisning og underskrevet købsaftale..... det kan kun give 5 stjerner! DIT HJEM overgik alle forventninger og præsterede at levere en personlig og gennemført service fra start til slut og jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger. Christina og Camilla ved virkelig hvad de laver, tak piger!

Claus, sælger af Danmarksgade 69B, 4. sal., Aalborg

Meget nærværende og proaktiv

DIT HJEM - kan klart anbefales! Meget nærværende og proaktiv. Så står du og skal sælge en bolig - så skylder du dig selv at kontakte DIT HJEM

Emil, sælger af Peder Barkes Gade 10, Aalborg

Byens bedste ejendomsmægler

Solgt til prisen på blot 29 dage! DIT HJEM er i min bog - Byens Bedste Ejendomsmægler. Efter et salgsforsøgt på hele 354 dage hos en af byens største ejendomsmæglerkæder, fik DIT HJEM opgaven, og bum 29 dage senere - Solgt til prisen, uden prisjusteringer ift. det første salgsforsøg. Hvad de store ejendomsmæglerkæder ikke kan, kan Camilla og Christina! En personlig og uhøjtidelig tilgang, med stor forståelse for at ”alle hjem er unikke” og skal sælges individuelt. Der er ingen samlebåndsløsninger hvor unge knægte, uden forståelse for "dit hjem", forsøger at kvantitets sælge via deres såkaldte køberkartotek. Den sikre løsning er uden tvivl - 2 gæve kvinder, som på en og samme tid, har store armbevægelser og begge ben solidt plantet på jorden - Jeg er fan!

Nicholai, sælger af Danmarksgade 5E, 2.tv., Aalborg

Taget i hånden og ført gennem processen

Professionalisme er ordet, der bedst udtrykker den følelse jeg står tilbage med, efter DIT HJEM har solgt min lejlighed. Lige fra dag 1, hvor jeg kontaktede DIT HJEM og bad dem om, at sælge min lejlighed, blev jeg taget i hånden og ført igennem hele processen. Pigerne er utrolig dygtige, pligtopfyldende, grundige og ikke mindst reelle.

Lars, sælger af Golfhaven 4, 2. mf., Vejgaard

De brænder for deres sager

Camilla og Christina er to FREMRAGENDE mæglere med begge ben helt nede på jorden og humøret helt i top. Personlige egenskaber, der i fællesskab med deres særdeles professionelle faglige kompetencer giver et grundlag for en god handel blandt købere og sælgere. Det er hvad vi har oplevet og det deler vi meget gerne med andre. Vi oplevede et hurtigt salg med en meget realistisk justering af udbudsprisen efter godt er par uger - og vupti, så var boligen solgt. En justering, der var helt ok i forhold til markedets umiddelbare udvikling og vi er meget tilfredse. De er begge altid "tæt på udviklingen og situationen" og der er ekstrem kort afstand fra ord til handling. Kanongodt og en fantastisk oplevelse, at der altid handles øjeblikkeligt med tæt kontakt til os som sælgere - og er sikker på, at det samme gælder for køberne. Man mærker og oplever tydeligt, at de brænder for deres "sager" og vi giver vores allervarmeste anbefalinger til dem begge. Mere end held og lykke med fremtiden eller mere på ungdommelig nudansk: Vi ønsker jer MAX held og lykke!

Marianne og Bent, sælger Sønderbro 31, 1. th., Aalborg

Top passioneret, positive og fagligt meget dygtige

SOLGT PÅ 7 DAGE – SOLGT TIL PRISEN - Jeg købte min lejlighed tilbage i 2013 igennem Camilla. Jeg var ikke i tvivl om, hun senere også skulle sælge samme lejlighed. Efter lidt leden fandt jeg hende igen – nu hos DITHJEM sammen med Christina. Efter gode snakke med dem begge valgte jeg nu DITHJEM til at sælge mit hjem. De er begge top passioneret, positive og fagligt meget dygtige (og heldigvis også ret jordnære). Godt team - Grundig vejledning – Troværdighed – Tryghed - Høj kvalitet - Altid informative - Godt humør. Mine allervarmeste og bedste anbefalinger til DITHJEM, Camilla, Christina og Bertha.

Trine, sælger af Rantzausgade 31, 2 tv., Aalborg

De løste opgaven til min fulde tilfredshed

Camilla og Christina har solgt for mig et par gange tidligere og også denne gang løste de opgaven til min fulde tilfredshed. Villaen blev solgt på blot 5 uger. Jeg kan klar anbefale pigerne hos DIT HJEM og vil bestemt også selv benytte dem igen, næste gang jeg skal sælge

Martin, sælger af Hasserisgade 38, Aalborg

Rantzausgade 19, 2. tv.

For mig gør den lille detalje den store forskel. Jeg har været glad for mit køb hos DIT HJEM. Jeg har fået god vejledning, men vigtigst at alt, har jeg en fornemmelse af at det er et firma med engagement og fremdrift der gerne løber den ekstra meter for kunden. 3 måneder efter jeg har købt min lejlighed igennem DIT HJEM, kommer de med hilsen om god jul og godt nytår og en lille æske chokolade. Fremragende, 5 fortjente stjerner.

Thomas, sælger af Rantzausgade 19, 2. tv., Aalborg

Bestil en gratis salgsvurdering

Hos DITHJEM vil vi gerne hjælpe dig godt videre til din nye drømmebolig. Vi står derfor altid klar til at tage et kig på din bolig og give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Jeg kunne kontakte hende på alle tidspunkter af døgnet

Jeg underskrev salgsaftale en torsdag, min ejendom blev annonceret tirsdag og købsaftale var underskrevet den følgende mandag. Ejendommen blev solgt til prisen. Jeg har været yderst tilfreds med DIT HJEM. Har både købt og solgt gennem Christina, og skal jeg sammenfatte i ét ord, må det være: "Integritet". Både som køber og sælger har jeg været særdeles tryg i mine handler. Jeg har kunnet kontakte hende på snart alle tidspunkter af døgnet, ligesom sagsbehandling har været hurtig og effektiv. På intet tidspunkt har der været uoverensstemmelser mellem virkelighed og forventninger. Jeg giver Christina og Camilla fra DIT HJEM mine varmeste anbefalinger.

Thomas, sælger af Jyllandsgade 7, 2. tv., Aalborg

Den eneste mægler, der gav en god mavefornemmelse

Sidste år da vi solgte vores første lejlighed var Christina den 3. mægler vi havde på besøg, men hun var den eneste af mæglerne der gav os en god mavefornemmelse. Og så viste hun sit værd ved at sælge til prisen efter 1. fremvisningsrunde. Derfor var det meget naturligt, at det også denne gang blev Christina og nu DIT HJEM, der skulle hjælpe os med at sælge. Og også denne gang blev lejligheden solgt hurtigt endda over prisen. DIT HJEM får vores varmeste anbefaling.

Marie, sælger af Sjællandsgade 44, 1. tv., Aalborg

Meget passioneret og engageret

Vi fik solgt på 17 dage WOW. Tillykke til jer, med første hus salg i Aabybro. Vi kan varmt anbefale DIT HJEM & Christina! Hun er meget passioneret og arrangeret i hendes arbejde, og ikke mindst har hun en personlighed man føler sig tryg ved. Tøv ikke hvis i skal sælge. Vælg DIT HJEM3. Varme hilsner om en super fremtid til jer.

Helle og Brian, sælger af Hovensvej 41, Aabybro

God og grundig rådgivning fra start til slut

Jeg valgte DIT HJEM til at sælge min lejlighed ude i vestbyen i Aalborg og det var på alle måder en rigtig god oplevelse. Christina og Camilla er meget professionelle og der var god og grundig rådgivning fra start til slut. Jeg blev på fornem vis guidet igennem junglen af papirer, og følte at de dygtige mæglere var på forkant igennem hele forløbet. Christina og Camilla fik så oven i købet solgt min lejlighed på et par timer, hvilket jo heller ikke tæller ned. Alt i alt blev der leveret en rigtig god service fra DIT HJEM, og jeg vil i den grad anbefale disse to dygtige mæglere til fremtidige købere og sælgere.

sælger af Fredericiagade 24, 2. tv., Aalborg