Borgmestervænget 1, 1. th., City

Det handler om mavefornemmelse…. Jeg skulle i foråret 2018 sælge min mors lejlighed på Borgmestervænget i Aalborg og inviterede to kæde-forretninger og pigerne fra DITHJEM til at give et bud. De to kæde-forretninger kom først og snakkede meget om kædernes fortræffeligheder og bad mig komme til efterfølgende møde i deres butik for at få deres tilbud. Til gengæld fik jeg udleveret en ordentlig stak brochurer….om kæderne. Da DIT HJEM ringede på døren, stod både Chistina og Camilla smilende udenfor. Lige dér sagde min mavefornemmelse god for dem. De havde ikke mange brochurer til mig, men snakkede til gengæld meget om ”mit hjem” og min handel og de havde en pris klar inden vi skiltes. Og der var mavefornemmelsen om mulig endnu bedre. Jeg valgte DIT HJEM og de havde alt klar på under en uge så den var annonceret på en torsdag og om tirsdagen (under én uge) var der kommet 3 bud og der var en underskrevet købsaftale….uden afslag. Jeg kan betro jer…..I kan stole på min mavefornemmelse for MITHJEM.

Bestil en gratis salgsvurdering

Hos DITHJEM vil vi gerne hjælpe dig godt videre til din nye drømmebolig. Vi står derfor altid klar til at tage et kig på din bolig og give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Jens Baggesens Vej 24, Vejgaard

DIT HJEM – Camilla & Christina - er to mæglere der formår at være top professionelle og visionære uden at miste jordforbindelsen. De er realistiske, energiske, opsøgende og siger tingene som de er. Vi vil til enhver tid anbefale DIT HJEM. Her får man det, man bliver lovet, og man bliver mødt af to mennesker og ikke to sælgere. Det er befriende; Tusind tak for det! Vi ønsker jer al held og lykke.

Vesterbro 98, 4. tv., City

"Vi var ikke i tvivl om, at det skulle være DIT HJEM, der skulle sælge vores lejlighed. De var professionelle, søde og imødekommende lige fra starten. Det har været en rigtig god oplevelse at sælge, og vi er blevet guidet med kyndig vejledning gennem hele processen. Dejlig uformel, venlig og smilende behandling. Kan varmt anbefales!"

Helgolandsgade 29, 3. th., Vestbyen

”DIT HJEM har en fantastisk individualiseret service. Med to små børn under to år, er det essentielt, at vi fik en ydelse der passede præcis til vores behov. Lejligheden blev for eksempel rengjort, så den stod klar til fotograferingen og de mange fremvisninger. Når der var behov for underskrifter kom Camilla og Christina forbi vores hjem når vi havde tid. Alt i alt gjorde deres professionelle og personlige service salget nemmere i en tid med mange forpligtelser.”

Torvet 1D, 1. sal., Nørresundby

Vi er simpelthen så glade, for vi har endelig fået solgt vores skønne lejlighed. Der skal lyde en stor tak til Camilla og Christina fra DIT HJEM, som fik muligheden for at sælge vores hjem. Vi kunne ikke være mere tilfredse over, at netop de to har stået for opgaven. To ejendomsmæglere med en personlighed så varm, jordnær, ambitiøs, målrettet og professionel som disse, vægter vi højt. Vi kan klart anbefale DIT HJEM.

Stationsvej 54, Biersted

”Jeg vil gerne takke Christina og Camilla fra DIT HJEM i Aalborg, for hurtig handel af mit hus i Biersted, det tog under 1 måned for jer at sælge det. I har været meget seriøse og professionelle i jeres arbejde, og altid været klar hvis det var brug for nogle svar eller gode råd. I er super dygtige - glade og meget smilende piger, der fortjener min allerbedste anbefaling. Jeg kan varmt anbefale DIT HJEM til fremtidige købere og sælgere. Kæmpe held og lykke i fremtiden.”

Danmarksgade 69B, 4. sal., City

”Solgt på 7 dage, til prisen! De 7 dage inkluderer fotograf, åbent hus, personlig fremvisning og underskrevet købsaftale..... det kan kun give 5 stjerner! DIT HJEM overgik alle forventninger og præsterede at levere en personlig og gennemført service fra start til slut og jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger. Christina og Camilla ved virkelig hvad de laver, tak piger!”

Peder Barkes Gade 10, City

”DIT HJEM - kan klart anbefales! Meget nærværende og proaktiv. Så står du og skal sælge en bolig - så skylder du dig selv at kontakte DIT HJEM”

Danmarksgade 5E, 2.Tv., City

"Solgt til prisen på blot 29 dage! DIT HJEM er i min bog - Byens Bedste Ejendomsmægler. Efter et salgsforsøgt på hele 354 dage hos en af byens største ejendomsmæglerkæder, fik DIT HJEM opgaven, og bum 29 dage senere - Solgt til prisen, uden prisjusteringer ift. det første salgsforsøg. Hvad de store ejendomsmæglerkæder ikke kan, kan Camilla og Christina! En personlig og uhøjtidelig tilgang, med stor forståelse for at ”alle hjem er unikke” og skal sælges individuelt. Der er ingen samlebåndsløsninger hvor unge knægte, uden forståelse for "dit hjem", forsøger at kvantitets sælge via deres såkaldte køberkartotek. Den sikre løsning er uden tvivl - 2 gæve kvinder, som på en og samme tid, har store armbevægelser og begge ben solidt plantet på jorden - Jeg er fan!"

Golfhaven 4, 2. Mf., Vejgaard

"Professionalisme er ordet, der bedst udtrykker den følelse jeg står tilbage med, efter DIT HJEM har solgt min lejlighed. Lige fra dag 1, hvor jeg kontaktede DIT HJEM og bad dem om, at sælge min lejlighed, blev jeg taget i hånden og ført igennem hele processen. Pigerne er utrolig dygtige, pligtopfyldende, grundige og ikke mindst reelle."

Sønderbro 31, 1. Th., Øgadekvarteret

” Camilla og Christina er to FREMRAGENDE mæglere med begge ben helt nede på jorden og humøret helt i top. Personlige egenskaber, der i fællesskab med deres særdeles professionelle faglige kompetencer giver et grundlag for en god handel blandt købere og sælgere. Det er hvad vi har oplevet og det deler vi meget gerne med andre. Vi oplevede et hurtigt salg med en meget realistisk justering af udbudsprisen efter godt er par uger - og vupti, så var boligen solgt. En justering, der var helt ok i forhold til markedets umiddelbare udvikling og vi er meget tilfredse. De er begge altid "tæt på udviklingen og situationen" og der er ekstrem kort afstand fra ord til handling. Kanongodt og en fantastisk oplevelse, at der altid handles øjeblikkeligt med tæt kontakt til os som sælgere - og er sikker på, at det samme gælder for køberne. Man mærker og oplever tydeligt, at de brænder for deres "sager" og vi giver vores allervarmeste anbefalinger til dem begge. Mere end held og lykke med fremtiden :-) eller mere på ungdommelig nudansk: "Vi ønsker jer MAX held og lykke!!”

Rantzausgade 31, 2 Tv., City

”SOLGT PÅ 7 DAGE – SOLGT TIL PRISEN - Jeg købte min lejlighed tilbage i 2013 igennem Camilla. Jeg var ikke i tvivl om, hun senere også skulle sælge samme lejlighed. Efter lidt leden fandt jeg hende igen – nu hos DITHJEM sammen med Christina. Efter gode snakke med dem begge valgte jeg nu DITHJEM til at sælge mit hjem. De er begge top passioneret, positive og fagligt meget dygtige (og heldigvis også ret jordnære).

- Godt team - Grundig vejledning – Troværdighed – Tryghed - Høj kvalitet - Altid informative - Godt humør

Mine allervarmeste og bedste anbefalinger til DITHJEM, Camilla, Christina og Bertha”

Hasserisgade 38

” Camilla og Christina har solgt for mig et par gange tidligere og også denne gang løste de opgaven til min fulde tilfredshed. Villaen blev solgt på blot 5 uger. Jeg kan klar anbefale pigerne hos DIT HJEM og vil bestemt også selv benytte dem igen, næste gang jeg skal sælge”

Rantzausgade 19, 2. tv.

"For mig gør den lille detalje den store forskel. Jeg har været glad for mit køb hos DIT HJEM. Jeg har fået god vejledning, men vigtigst at alt, har jeg en fornemmelse af at det er et firma med engagement og fremdrift der gerne løber den ekstra meter for kunden. 3 måneder efter jeg har købt min lejlighed igennem DIT HJEM, kommer de med hilsen om god jul og godt nytår og en lille æske chokolade. Fremragende, 5 fortjente stjerner."

Bestil en gratis salgsvurdering

Hos DITHJEM vil vi gerne hjælpe dig godt videre til din nye drømmebolig. Vi står derfor altid klar til at tage et kig på din bolig og give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Jyllandsgade 7, 2. Tv., City

"Jeg underskrev salgsaftale en torsdag, min ejendom blev annonceret tirsdag og købsaftale var underskrevet den følgende mandag. Ejendommen blev solgt til prisen. Jeg har været yderst tilfreds med "DIT HJEM". Har både købt og solgt gennem Christina, og skal jeg sammenfatte i ét ord, må det være: "Integritet". Både som køber og sælger har jeg været særdeles tryg i mine handler. Jeg har kunnet kontakte hende på snart alle tidspunkter af døgnet, ligesom sagsbehandling har været hurtig og effektiv. På intet tidspunkt har der været uoverensstemmelser mellem virkelighed og forventninger. Jeg giver Christina og Camilla fra "DIT HJEM" mine varmeste anbefalinger"

Sjællandsgade 44, 1. Tv., Øgadekvarteret

”Sidste år da vi solgte vores første lejlighed var Christina den 3. mægler vi havde på besøg, men hun var den eneste af mæglerne der gav os en god mavefornemmelse. Og så viste hun sit værd ved at sælge til prisen efter 1. fremvisningsrunde. Derfor var det meget naturligt, at det også denne gang blev Christina og nu DIT HJEM, der skulle hjælpe os med at sælge. Og også denne gang blev lejligheden solgt hurtigt endda over prisen. DIT HJEM får vores varmeste anbefaling"

Hovensvej 41, Aabybro

"Vi fik solgt på 17 dage WOW. Tillykke til jer, med første hus salg i Aabybro. Vi kan varmt anbefale DIT HJEM & Christina! Hun er meget passioneret og arrangeret i hendes arbejde, og ikke mindst har hun en personlighed man føler sig tryg ved. Tøv ikke hvis i skal sælge. Vælg DIT HJEM3. Varme hilsner om en super fremtid til jer - Brian & Helle."

Fredericiagade 24, 2. Tv., Vestbyen

”Jeg valgte DIT HJEM til at sælge min lejlighed ude i vestbyen i Aalborg og det var på alle måder en rigtig god oplevelse. Christina og Camilla er meget professionelle og der var god og grundig rådgivning fra start til slut. Jeg blev på fornem vis guidet igennem junglen af papirer, og følte at de dygtige mæglere var på forkant igennem hele forløbet. Christina og Camilla fik så oven i købet solgt min lejlighed på et par timer, hvilket jo heller ikke tæller ned:) Alt i alt blev der leveret en rigtig god service fra DIT HJEM, og jeg vil i den grad anbefale disse to dygtige mæglere til fremtidige købere og sælgere.”