KØBERRÅDGIVNING

At købe ny bolig er sandsynligvis en af de største økonomiske beslutninger i dit liv. Hos DITHJEM vil vi gerne sikre dig et trygt boligkøb - også når du har fundet boligen via anden ejendomsmægler. På denne måde sparer du turen til boligadvokaten, og vi hjælper dig hele vejen igennem boligkøbet.

Med køberrådgivningen er vi din ejendomsmægler og rådgiver. Vi er med fra start og deltager gerne på fremvisninger og ved prisforhandlinger. Vi kender boligmarkedet, priserne på lignende solgte boliger i området, og vi er vant til prisforhandlinger. Efter aftale med dig, kan vi tilbyde at varetage prisforhandlingen med sælgers ejendomsmægler eller sælger. Prisforhandlingen er med til at sikre den optimale pris for din nye bolig.

Som en del af vores køberrådgivning gennemgår vi alle handlens dokumenter, herunder købsaftalen, så alle relevante forhold bliver belyst. På denne måde sikrer vi, at handelsvilkårene indgås på en betryggende måde og at dine interesser er varetaget fra A-Z.

Ofte får du købsaftalen samt tilhørende dokumenter gennemgået af sælgers ejendomsmægler. Vi anbefaler, at vi sammen tager et møde, hvor vi gennemgår det hele i ro og mag. På denne måde kan vi hurtigt give dig afklaring på eventuelle spørgsmål i forbindelse med boligkøbet.

Hvis det fremgår af købsaftalen, at det er dig, der skal sørge for udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, er vi selvfølgelig også behjælpelig med at løse denne del af handlen. Herudover sørger vi også for eventuelle andre tinglysningsmæssige ekspeditioner såsom debitorskifte vedrørende sikkerhed til ejerforening. Hos DITHJEM sikrer vi dig dermed en hurtig, effektiv og kompetent sagsbehandling.

Vi har over 25 års erfaring med køb og salg af fast ejendom - du kan derfor trygt stole på os. Vi hjælper dig trygt igennem handlen, så du kan finde godt frem til dit nye hjem.

Når du skal have nøglen til din drømmebolig, vil vi selvfølgelig gerne være tilstede, hvorfor vi deltager på nøgleoverdragelsen. Her gennemgår vi, at alt er, som det skal være, så du kan komme godt fra start i dit nye hjem.

Har du endnu ikke fundet en bolig, vil vi gerne hjælpe dig med at finde den. Vi afdækker dine behov og finder de boliger, der matcher dig bedst.