HVEM ER VI?

Ejendomsmæglerfirmaet DITHJEM er stiftet af os, Camilla Stisager og Christina Neve – 2 gæve kvinder, som på en og samme tid, har store armbevægelser og begge ben solidt plantet på jorden.

Vi er begge uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 25 års erfaring i branchen, hovedsagligt med hjemmebane i Aalborg og omegn. Vi har altid haft med køb og salg af alle typer ejendomme at gøre, lige fra andelsboliger og lejligheder til villaer, sommerhuse, mindre landbrug og liebhaveri.

Vi er kendt for at sige tingene, som de er, så hos os vil du altid få en ærlig, men ikke mindst professionel og faglig kompetent rådgivning. Vi ved, hvor personlig en bolighandel er og derfor gør vi os umage, så du får en god oplevelse - det er dig og dit hjem, der skal være i fokus.

Vores største vision er, at nærvær, service og professionalisme er hovedindgrediensen i en god bolighandel.

Som 100% uafhængig ejendomsmægler kan vi skræddersy den helt optimale løsning til dig, og vi kan gøre det hurtigt. Vi er med dig hele vejen fra salgsvurdering til overdragelse - Vi brænder nemlig for vores arbejde og tager os tiden til det - også efter købsaftalen er underskrevet.

Vi holder til i den gamle Astoria Biograf på Vesterbro i Aalborg. Vi elsker besøg, så kig endelig forbi til en snak om dine boligdrømme. Vi glæder os til at se dig.

Hvad er hjem for dig?