SÅDAN SÆLGER VI DIT HJEM

Hos DITHJEM finder du to gæve kvinder, der ikke er blege for at gå egne veje, smøge ærmerne op og tage fat på dagens arbejde - og med dagens arbejde mener vi bestemt ikke nødvendigvis butikkens officielle åbningstider. Vi er altid på arbejde så længe det kræves og jo længere arbejdsdag, jo bedre. Vi er dermed et effektivt og engageret team, der altid står til rådighed for dig og dit boligsalg. Vi har masser af erfaring at trække på og formår at sætte os ind i dit liv, dit behov - dit hjem.

Vi har allieret os med firmaet Esoft - en af Danmarks største og bedste boligfotografer. Foruden at tage smukke billeder er Esoft leveringsdygtige og yderst profesionelle som medfører, at vi har billederne dagen efter, fotografen har besøgt dit hjem. 

Intelligent markedsføringssystem

Hos DITHJEM vil vi gerne sørge for, at du altid oplever et effektivt og optimalt boligsalg. Derfor ligger vi vores energi og kræfter i lige netop den markedsføring, der giver synbare resultater. Foruden at annoncere din bolig på vores egen hjemmeside, Boligsiden og Boliga, markedsfører vi din bolig via intelligent online markedsføring på de sociale medier Facebook og Instagram.

Vi tilrettelægger en specifik markedsføringsplan, der er målrettet mod netop din boligs forventede målgruppe. Dette sikrer den bedste eksponering af boligen. Denne avancerede markedsføring kræver selvfølgelig de rette systemer, hvorfor vi har allieret os med en samarbejdsparter, der har udviklet de bedste online markedsføringssystemer.
Markedsføringssystemet er opbygget således, at det på en intelligent måde rammer en helt specifik gruppe af købere til lige netop din bolig. Dette sker ved en intelligent algoritme, der finder frem til de købere i markedet, der potentielt vil være mest interesseret i din bolig. Algoritmen aflæser og sammenligner købernes adfærd på alle digitale medier, samt registrerer alle reaktioner og bevægelser, som annonceringen medfører. Herved bliver algoritmen hele tiden klogere på målgruppen, og kan derved optimere markedsføringsindsatsen lige præcist der, hvor de allerbedste resultater opnås.

Skræddersyet løsninger

Hos DITHJEM er vi en 100% uafhængig ejendomsmægler. Vi er vores egne herrer - eller damer - og har derfor frihed til at lave unikke og skræddersyede løsninger, der passer til lige netop dig, dine behov og dit boligsalg.

Ingen bolighandel er for stor eller for lille til at vi kan løse opgaven. Vi brænder for vores job, for boliger – vi brænder for at hjælpe dig med at finde dit nye hjem og ikke mindst for at finde de nye ejere til dit nuværende hjem.
I forbindelse med dit boligsalg er det DIG, der er i fokus - det er dit boligsalg, der er vigtigst. Vi er først tilfredse, når du er så tilfreds, at du anbefaler os til andre. Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering her.